“We hebben niets te verbergen”: de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken verwerpt beschuldigingen van corruptie

"we hebben niets te verbergen": de oekraïense minister van buitenlandse zaken verwerpt beschuldigingen van corruptie

"we hebben niets te verbergen": de oekraïense minister van buitenlandse zaken verwerpt beschuldigingen van corruptie

  • De Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Dmitry Kuleba verwierp de bezorgdheid dat zijn land naar verluidt westerse financiering verkeerd zou gebruiken om de verdediging van Kiev tegen Rusland te ondersteunen.
  • “We hebben niets te verbergen. We zijn hier absoluut, absoluut open en transparant over. Er zullen altijd mensen zijn die corruptie claimen en van alles zeggen met één doel: het niveau van steun voor Oekraïne verminderen”, zei hij tegen CNBC’s. Hadley. gokken