De Chinese economie herstelt in 2023, maar veel hangt af van één variabele, zegt KraneShares

de chinese economie herstelt in 2023, maar veel hangt af van één variabele, zegt kraneshares

de chinese economie herstelt in 2023, maar veel hangt af van één variabele, zegt kraneshares

  • Het lijkt erop dat de Chinese economie in 2023 herstel, maar veel hangt af van één variabele: de consument, zei vermogensbeheerder KraneShares.
  • “Nu de buitenlandse vraag daalt als gevolg van de dreigende recessie in het Westen, moet de Chinese economie meer op de consument vertrouwen”, zegt Xiaolin Chen, internationaal hoofd van KraneShares.
  • “Wij geloven dat heropening in 2023 De aandelenkoersen van Chinese consumentenmerken zullen zich aan het begin van het jaar herstellen in de vorm van een V. Het herstel kan het gevolg zijn van een verminderde vraag, hoge besparingen en vermogenseffecten naarmate de vastgoedprijzen zich herstellen. zei Chen.